У Кернеса вважають обшуки політичним замовленням

У Кернеса вважають обшуки політичним замовленням
Фото korrespondent.net

Якщо справа не розслідувалася два роки, можна з упевненістю сказати, що це політичне замовлення, заявив директор департаменту інформації Харківської міськради

У Харківській міськраді вважають чергові обшуки у мера міста Геннадія Кернеса політичним замовленням. Про це в ефірі телеканала «112 Україна» заявив директор департаменту інформації Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«Я не знаю, про які конкретно земельні ділянки йдеться. Я знаю, що цю справу було порушено ще в 2014 році, відтоді не розслідувалася. І сьогодні в кількох місцях, включаючи готель, де живе Кернес, міську раду, будинок Добкіна, проводять якісь обшуки. Всю документацію, яку вони хочуть, за словами адвоката, вони отримають. У Харкові прокуратура інколи оскаржує виділення тієї чи іншої ділянки в суді. Статистика така, що зі 100 таких позовів суд останньої інстанції задовольняє. Я думаю, що це справа виключно політична, незважаючи на важкі взаємини Кернеса з главою МВС і ГПУ. Вважаю, якщо справа не розслідувалася два роки, можна з упевненістю сказати, що це політичне замовлення», – заявив Сидоренко.

Раніше стало відомо, що в Харкові силовики проводять обшуки в приміщеннях, які належать високопосадовцям. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки здійснюють в приміщеннях, що належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна.

Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко

Обшуки проводяться і в міськраді Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: