У Києві на парковці торгового центру зухвало розстріляли чоловіка

У Києві на парковці торгового центру зухвало розстріляли чоловіка
Стрілянина сталася на парковці торгово-розважального центру «Проспект»
Фото з Facebook Mira Agni

Невідомі розстріляли чоловіка з автомата, після чого кинули зброю неподалік від розстріляного тіла і зникли

В середу ввечері, 19 липня, в Києві на парковці торгово-розважального центру «Проспект», що знаходиться біля станції метро «Чернігівська», вбили людину.

«Я не розумію, як ми там стояли і нічого не зрозуміли. Бачили людей, бачили зброю, валяються сумка і рукавички. Але ми не відразу зрозуміли, що там убитий. Все сталося так швидко. Всіх розігнали, огородили територію. Сумбур» - написала на своїй сторінці у Facebook Mira Agni.

За її словами, інцидент стався на парковці біля ТРЦ «Проспект», там біля розстріляного авто лежить убитий, неподалік знаходяться автомат і сумка.

За інформацією ресурсу «Київ Оперативний», злочин стався приблизно о 22:20. Вбитий чоловік мав на вигляд 40-45 років.

Як додає «Еспресо», невідомі розстріляли чоловіка з автомата, після чого кинули зброю неподалік від розстріляного тіла і зникли у невідомому напрямку. Багато гільз розкидано на великій території.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Експерти, кінологи обходять територію, аби встановити, куди втікли злочинці. Кулі зачепили припаркований автомобіль ВАЗ, прострелено лобове скло.

Також під кулі потрапив автомобіль Ford - у нього прострелене колесо. На місце трагедії прибув очільник київської поліції Андрій Крищенко, зазначає видання.

Нагадаємо, у середу в київському ЖЕКу обстріляли чоловіка та вкрали в нього 200 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: