У Києві – нова аварія на водогоні. У мережах двох масивів знижено тиск

У Києві – нова аварія на водогоні. У мережах двох масивів знижено тиск
Порив водогону
Фото: Киев Оперативный / Facebook

Два будинки на пров. Полковому лишились без води

Сьогодні у Києві близько 10:00 на розі вул. Білицької та пров. Полковий (Подільський район) на проїжджій частині відбулось пошкодження водопровідної мережі діаметром 500 мм, внаслідок якого стався витік значного обсягу води. Про це інформує прес-служба «Київводоканалу», повідомляє «Главком».

За даними комунальників, наразі витік локалізовано, проводяться аварійні роботи. Для виконання розкопки на місце викликані представники відповідних служб, обмежено рух транспорту. Зокрема змінено маршрут автобусу №32 - в об'їзд по вул. Межевій.

«Без води наразі перебувають будинки на пров. Полковому, 1 та 55. Також на час ліквідації аварії знижено тиск у водопровідних мережах на житлових масивах «Білицький» та «Ліпінка», - йдеться у повідомленні.

Водовозки працюють на розі вул. Замковецької та пров. Полкового, а також біля ж/м «Ліпінка» на вул. Кавалерідзе між будинками №№9-11

«Київводоканал» обіцяє додатково повідомляти про усі зміни та навела номер Аварійної служби: 1581 або (044) 200-7301.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на початку червня 2017 року стався прорив труби, в результаті якого автомобіль провалився під асфальт.

За кілька днів до цього у Києві на Голосіївському проспекті прорвало водопровід, унаслідок чого було пошкоджено п'ять автомобілів і вікна будівлі, розташованої поруч з аварією.

Аварія сталася внаслідок розриву труби і виходу води на поверхню.

У ПАТ «Київенерго» повідомили, що прорив стався через проведення гідравлічних випробувань. І оскільки ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року, вона вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс. Через це і стався витік на поверхню охолодженої тепломережної води і утворилася вимоїна на прибудинковій території розміром 2х3 м.

У компанії також додали, що людям, чиє майно постраждало, переживати не варто і всі збитки потерпілим буде компенсовано «в установленому законодавством порядку».

Дивіться також матеріал: Прорив теплотраси у Києві. Жахливі наслідки аварії (фоторепортаж)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: