У Києві обікрали сина Авакова, - ЗМІ

У Києві обікрали сина Авакова, - ЗМІ
Фото blognews.am

Інцидент стався в одному зі столичних ресторанів

Поліція Києва затримала зловмисника, який обікрав сина міністра МВС України Арсена Авакова – Олександра, повідомляє «Обозреватель» з посиланням на джерела.

Інцидент стався у вівторок, 9 серпня, у приміщенні ресторану «Марокана» на бульварі Лесі Українки, 24. «Близько сьомої години вечора Олександр Аваков сидів за одним зі столиків на літньому майданчику разом з Сергієм Коротких, командиром розвідки полку «Азов» (більше відомий як Малюта або Боцман). Як стверджує джерело, по периметру знаходився «супровід». Коротких приїхав у «Марокану» на Toyota Tundra. Син глави МВС - на Toyota Land Cruiser 200, його охорона - на Land Cruiser 100», - сказано в повідомленні.

У ресторані за сусіднім столиком сиділи двоє чоловіків середнього віку. Один з них, одягаючи піджак, акуратно «прихопив» сумочку, що лежала на вільному кріслі біля столу, за яким знаходилися Аваков-молодший і Боцман. Злочинець дістав гроші з сумочки (там була значна сума в доларах) і непомітно повернув на колишнє місце. Оперативність, з якою спрацював чоловік, може свідчити про професійні злодійські навички «відвідувача».

«Олександр Аваков, запідозривши недобре, перевірив свою сумку і, не виявивши там грошей, кинувся услід за  злочинцями. На відеозаписі камер спостереження видно, як злодії неспішно йшли вздовж вулиці в напрямку Київського національного університету культури і мистецтв. Буквально через хвилину вони були зупинені особисто Олександром Аваковим і його людьми», - зазначили в повідомленні.

252188

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: