У Києві після тривалої хвороби померла відома поліцейська

У Києві після тривалої хвороби померла відома поліцейська

Аріна Кольцова на плацу втратила свідомість, і відтоді хвороба її не відпускала

Після тривалої боротьби з хворобою померла столична патрульна поліцейська Аріна Кольцова. Про це повідомив в Facebook київський патрульний Михайло Кіндракевич.

«R.I.P. Сьогодні цей світ покинула Аріна Кольцова. Друг, товариш, поліцейський, напарник», - написав Кіндракевич.

За словами Кіндракевича, Аріна боролася з хворобою легень протягом півроку: «Хіміотерапія, дитяче харчування, годування через крапельницю, величезна втрата у вазі. Останнім часом її стан погіршувався, не могла їсти. За словами Аріни, захворіла вона після Нового року ... Через деякий час Аріна на плацу втратила свідомість, і відтоді перебувала на лікуванні то в лікарні, то вдома».

«Ми познайомилися з Аріною рік тому на командирських курсах, після деякий час працювали разом. Вона завжди була дуже товариською, веселою, з відмінним, місцями екстраординарним почуттям гумору, яке супроводжувало її скрізь і у всьому. Саме такою я її запам'ятав», - написав патрульний.

Також в соцмережах повідомляється, що Аріна захворіла на туберкульоз після того, як при затриманні злочинець плюнув їй в обличчя.

Аріна Кольцова була відома своєю волонтерською діяльністю, а також любов'ю до перегонового спорту, фітнесу та татуювань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: