У Києві побили активістів, що протестували проти відкриття російського магазину

У Києві побили активістів, що протестували проти відкриття російського магазину
У «Відсічі» стверджують, що принаймні двоє чоловіків на фото напали на активістів
У Києві побили активістів, що прийшли протестувати проти відкриття російського магазину Gloria Jeans у торгово-розважальному центрі Sky Mall. Про це йдеться у заяві організації «Відсіч», опублікованій у Facebook.

«Активістів … охорона затягла до кімнати і застосовує до них фізичну силу. Нашого активіста Максима Ковбика били ногами, а Леоніда Овчаренка тягали по підлозі. Також охорона розбила активістам мобільний телефон. Наразі наші активісти перебувають у замкненій кімнаті й викликали поліцію», - сказано в повідомленні.

«Відсіч» стверджує, що активісти були затримані охороною центру Sky Mall, а після затримання їх було закрито у «підсобці на другому поверсі».

Згодом «Відсіч» повідомила, що активістів випустили з кімнати, але «охорона не дає проводити акцію».

Як повідомила Катерина Чепура у Facebook, після сутички із охороною «вижив» лише один плакат (це плакат «Made in ЛНР» на фото у галереї – ред.). Вона зазначила, що активістці Ніні Прокоп'євій вдарили кулаком по лиці.

«Максима Ковбика били просто ногами кинувши на підлогу, а Ніні Прокоп'євій врізали кулаком по обличчю. Поліція приїхала через 20 хвилин, плакати рвали вже при них. Зараз пишемо заяви», - додала Чепура.

Як сказано у російській Вікіпедії, «Глорія Джинс» - російська компанія, що спеціалізується на виробництві і торгівлі одягом, взуттям та аксесуарами для дітей до 14 років та молоді (приблизно до 35 років), під марками «Gloria Jeans» і «Gee Jay». Компанія була заснована у 1988 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: