У Києві вбили іноземця: чоловіка знайшли із вогнепальними пораненнями

У Києві вбили іноземця: чоловіка знайшли із вогнепальними пораненнями

Зі вчора чоловік перестав виходити на зв’язок

Тіло 27-річного чоловіка із вогнепальними пораненнями знайшли у квартирі. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, повідомляє ГУ Нацполіції у місті Київ.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхівки знайшли чоловіка із слідами насильницької смерті. За викликом негайно виїхала поліція.
Правоохоронці опитали знайомих потерпілого, які розповіли: 27-річний громадянин іншої держави орендував квартиру у будинку на вулиці Голосіївський, а з учорашнього дня перестав виходити на зв'язок. Коли вони потрапили у помешкання, виявили чоловіка із вогнепальними пораненнями у голові, грудної клітини та руки.

Під час огляду квартири поліцейські вилучили сумку, де були предмети, схожі на автомат Калашникова, пістолети ТТ і Макарова та патрони до них. Ці речі вилучили та направили на експертизу.
Даний факт належним чином зареєстрований. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства та з’ясовуються обставини події. Поліцейські розпочали комплекс заходів для встановлення особи чи осіб, які можуть бути причетні до злочину.

 

С

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: