У Києві відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб

У Києві відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб

В Україні вперше проведуть міжнародні змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник»

У суботу, 21 жовтня, у Києві на Контрактовій площі відбудуться Міжнародні змагання пожежно-рятувальних служб «Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2017», відомі у світі як «Firefighter Combat Challenge». Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Програма заходу передбачає підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі, підйом рукавних скаток, «Силовий тренажер», евакуацію потерпілого, прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені.

Учасники змагань на швидкість виконають зазначені вправи, а за правильністю виконання слідкуватиме професійне журі. Також усі бажаючі зможуть випробувати і власні сили, повторивши за вогнеборцями всі етапи змагань.

Захід розпочнеться на Контрактовій площі о 9:00. Вхід вільний.

Довідка:

Змагання «Firefighter Combat Challenge» були започатковані у США в 1974 році в якості пілотного проекту з визначення рівня фізичної придатності претендента на здобуття професії пожежного. У 1992 році здобули міжнародний статус. Як зазначає ДСНС, такі вправи розвивають у бійців пожежної охорони не лише фізичну силу, витривалість та швидкість, але й навчають оперативно зорієнтуватися на місці виникнення будь-якої надзвичайної пригоди та прийняти вірне рішення в екстремальній ситуації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: