У Києві затримано охоронця бази відпочинку, який підстрелив чоловіка, що вирішив поплавати

У Києві затримано охоронця бази відпочинку, який підстрелив чоловіка, що вирішив поплавати

Потерпілий пояснив, що на територію бази його занесло течією.

У Деснянському районі Києва оперативники затримали охоронця, який вистрілив в ногу незнайомому чоловікові на території бази відпочинку. Про це повідомляється на сайті столичної поліції.

«Вчора близько першої години ночі в чергову частину Деснянського управління поліції надійшло повідомлення, що на базі відпочинку «Десна» відбувається бійка і стрілянина», - сказано в повідомленні.

За словами потерпілого, перебуваючи недалеко від річки зі своїм товаришем, він вирішив поплавати. Течія занесла чоловіка на територію охоронюваної бази, де він отримав постріл у ногу.

Оперативники встановили та затримали особу «стрілка». Ним виявився 37-річний охоронець бази, який пояснив: знаходячись на чергуванні, він почув нецензурну лайку від сторонніх осіб. Охоронець вирішив, що це злодії, тому прийняв рішення зупинити їх, вистріливши в ногу одному з них із травматичної зброї.

Невдовзі медики госпіталізували потерпілого. На теперішній час його здоров’ю нічого не загрожує.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: