У Києві зранку стався колапс в метро: людина впала на колію (ОНОВЛЕНО)

У Києві зранку стався колапс в метро: людина впала на колію (ОНОВЛЕНО)
У київському метро людина впала на колію

На станціях вранці Нивки і Берестейська зібралося безліч пасажирів, однак поїзди там проходили повз станцію

Сьогодні близько 8:00 в столичному метрополітені не працювали дві станції метро по «червоній гілці» - Нивки і Берестейська. На ділянці від станції Житомирська до Шулявської потяги зупинялися тільки на Святошині. Також рух потягів у ранкову годину пік був ускладнений, через що на станціях зібралося чимало людей, які поспішали на роботу.

Про це повідомили самі пасажири. На сайті «Київського метрополітену» інформація про те, що могло статися – зранку була відсутня.

Як пояснювали працівники метрополітену на станціях, причина із затримкою потягів – «технічний збій». Однак, як вдалося з’ясувати Главкому, збій стався через те, що на Берестейській людина впала на рейки метро. Про це повідомили в довідковій службі метрополітену.

«Людину вдалось врятувати, її госпіталізували. Рух поїздів червоної гілки метро було призупинено на 5 хвилин. Зараз все нормалізувалось»,- повідомили в метрополітені.

Наразі людина госпіталізована. Більш детальної інформації про її стан немає.

Як повідомляли очевидці, на станції метро Берестейська були помічені рятувальники. Багато киян цього ранку намагалися дістатися до роботи наземним транспортом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: