У Київській області депутата селищної ради затримали на хабарі у 30 тис. грн

У Київській області депутата селищної ради затримали на хабарі у 30 тис. грн
Вилучений хабар

Хабарник вимагав від підприємця винагороду за сприяння в укладенні договору щодо розміщення об'єктів пересувної торгівлі

Київською місцевою прокуратурою під час одержання неправомірної вигоди затримано депутата однієї з селищних рад Київської області.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, вказана особа, займаючи одночасно посаду головного інспектора з благоустрою, зажадала від підприємця грошову винагороду в розмірі 30 тис. гривень за сприяння в укладенні договору щодо розміщення об'єктів пересувної торгівлі на території смт. Гостомель.

«Посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання ним другого траншу неправомірної вигоди у сумі 20 тис грн», - додають у відомстві.

За місцем роботи фігуранта кримінального провадження тривають обшуки.

1500281181

Нагадаємо, у Волинській області оперуповноваженого в особливо важливих справах Служби зовнішньої розвідки України затримали правоохоронці під час отримання неправомірної вигоди в сумі $1,5 тисячі.

За вказану суму офіцер пообіцяв «відкупити» призовника від призову до армії.

«Главком» також повідомляв, що 31 серпня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали на хабарі суддю Ленінського районного суду міста Полтава.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: