У Кремлі образились на НАТО і обізвали Альянс «нащадками гітлерівських недобитків»

У Кремлі образились на НАТО і обізвали Альянс «нащадками гітлерівських недобитків»

Рогозін обурився, що НАТО «зараз остаточно знахабніли»

У країнах Північноатлантичного альянсу остаточно знахабніли, прославляючи так званих лісових братів, написав віце-прем'єр Дмитро Рогозін в Twitter в четвер, 13 липня.

«Ролик НАТО про «лісових братів», які вбивають наших солдатів, підтверджує, що в особі НАТО ми маємо справу зі нащадками гітлерівських недобитків», - заявив він.

Рогозін також зазначив, що, коли він працював постпредом при НАТО, в організації подібних дій собі не дозволяли. «Зараз остаточно знахабніли», - підкреслив віце-прем'єр.

У свою чергу офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова назвала відео про «лісових братів» «спробою НАТО перекрутити історію». «Якщо сьогодні Бандера - герой, а «лісові братии» - партизани, які рятували Балтику, то що буде завтра?» - написала дипломат на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, «лісовими братами» неофіційно називають незаконні збройні формування, які активно боролися з радянською владою в 1940-1950-х роках на території Естонії, Латвії та Литви. Найбільшого розмаху рух набув у Литві, де від їх рук в 1944-1958 роках загинуло більше 25 тисяч людей.

Восьмихвилинний відеоролик про «лісових братів» з'явився в акаунті НАТО в Twitter напередодні, 12 липня. Також у відео анонсується присвячений ним фільм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: