У Кремлі прокоментували результати переговорів Нормандської четвірки

У Кремлі прокоментували результати переговорів Нормандської четвірки
Президент РФ Володимир Путін

У Путіна вкотре назвали війну на Донбасі «внутрішньоукраїнським конфліктом»

Російський президент Володимир Путін детально виклав «російські підходи» з усіх ключових питань під час перемовин із лідерами Франції, Німеччини і України.

Про це інформує прес-служба президента Росії.

У Путіна підтвердили, що заслухали звіти голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та його заступника «про стан справ із забезпечення режиму припинення вогню на лінії зіткнення».

У Кремлі вкотре назвали війну на Донбасі «внутрішньоукраїнським конфліктом».

Також російська сторона заявила про «серйозний збій з реалізацією Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року».

«Володимир Путін докладно виклав російські підходи з усіх ключових положень згаданих домовленостей. Домовлено про подальші контакти, зокрема, на вищому рівні», - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель під час «нормандських» переговорів наголосили на неприпустимості заяв щодо створення «Малоросії».

Під час телефонної розмови між лідерами країн «нормандської четвірки» президент Петро Порошенко наполіг на введенні в зону АТО на Донбасі миротворців ООН.

Президент України назвав останні дні липня одними з найкривавіших у 2017 році і закликав Росію негайно припинити агресивні дії і постачання зброї на окуповані території.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: