У Кремлі відмовились коментувати обмін Солошенка з Афанасьєвим

У Кремлі відмовились коментувати обмін Солошенка з Афанасьєвим

Офіційної заяви щодо можливого обміну сьогодні Афанасьєва з Солошенком на двох росіян, досі немає

У Кремлі не коментують інформацію про нібито початок процедури передачі Україні Юрія Солошенка і Геннадія Афанасьєва.

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає РИА Новости.

«Ні, поки не можу», - заявив Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, чи може він розповісти про деталі операції з обміну громадян України Афанасьєва і Солошенка.

«Мені поки немає, що сказати у цій темі», - додав він.

Українська правда повідомляє, що у той же час, з української сторони не відповідають телефони прес-секретаря президента Святослава Цеголка, прес-служби АП, не беруть трубку в Генштабі, де за інформацією Міноборони могли б відповісти на питання про літак МО, що вилетів за українцями в Москву.

Нагадаємо, як свідчать дані порталу Flightradar,  літак Ан-148 авіакомпанії «Россия» з номером реєстрації RA-61716, який 25 травня 2015 року забирав з України засуджених українським судом військовослужбовців ГРУ Генштабу ЗС РФ Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, о 12:40 14 червня вилетів з аеропорту «Внуково» в напрямку України.

Як раніше повідомили ЗМІ, засуджені в РФ українці Геннадій Афанасьєв і Юрій Солошенко, як очікується, у вівторок у другій половині дня будуть доставлені до Києва літаком Міноборони України, проте офіційного підтвердження такої інформації в МЗС України, аеропорту «Бориспіль» поки що немає.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: