У Кропивницькому на хабарі затримали двох поліцейських

У Кропивницькому на хабарі затримали двох поліцейських

Вони погрожували місцевому фотографу відкриттям кримінальної справи за нескоєний злочин

У Кропивницькому співробітники Служби безпеки України викрили на вимаганні хабара двох правоохоронців ГУ Нацполіції у Кіровоградській області, повідомили в прес-службі СБУ.

У повідомленні сказано, що затримані шантажували фотографа залученням до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітніх.

247472_02

«Капітан і лейтенант навмисно підсилали відомому місцевому фотографу "перевірених" дівчат, які просили зробити відверті фотосесії. Отримавши знімки, поліцейські заявили, що моделі неповнолітні, і відкрили щодо нього кримінальне провадження. За непритягнення до відповідальності вони вимагали з чоловіка 8,5 тисячі доларів США», - уточнили в СБУ.

247473

Встановлено, що для залякування фотографа поліцейські проводили у нього вдома несанкціоновані обшуки, під час яких вилучили гроші та цінні речі. Вони також пропонували чоловікові продати житло, щоб розрахуватися за нібито скоєні злочини.

Вимагачів затримали на околиці обласного центру після отримання частини хабара у розмірі 3 тис. дол. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 386 Кримінального кодексу України, вирішується питання оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: