У Лаврова кажуть, що і не думали вибачатись за спробу перевороту в Чорногорії

У Лаврова кажуть, що і не думали вибачатись за спробу перевороту в Чорногорії
Марія Захарова

Це класична провокація, яка полягає в поширенні завідомо неправдивої інформації, - представник МЗС Росії Захарова

Інформація про те, що секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев вибачився за pосійських націоналістів, які планували вбивство прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановіча, не відповідає дійсності. Про це офіційний представник російського зовнішньополітичного відомства Марія Захарова написала на своїй сторінці в Facebook.

«Публікація в газеті The Guardian з посиланням на якісь «джерела» про те, що Патрушев вибачився за «російських націоналістів», які планували вбивство прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановіча, - це класична провокація, яка полягає в поширенні завідомо неправдивої інформації», - написала Захарова.

Прес-секретар зазначила, що журналісти не звернулися за коментарем до російської сторони і назвала їх «брехунами дня».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що секретар Ради безпеки РФ Патрушев вибачився за спробу перевороту в Чорногорії. Раніше російська влада відкинула можливу причетність Москви до спроби організації теракту в день парламентських виборів у Чорногорії 16 жовтня.

Нагадаємо, прокуратура Чорногорії заявила, що зірвала плани російських націоналістів убити прем'єр-міністра Міло Джукановіча під час парламентських виборів 16 жовтня.

Вчора ж Джуканович звинуватив проросійську опозиційну партію «Демократичний фронт» у спробі його вбивства в день парламентських виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: