У Лаврова побачили, як ОБСЄ грає на користь України

У Лаврова побачили, як ОБСЄ грає на користь України
Фото lifedon.com.ua

ОБСЄ перетворена Вашингтоном і Брюсселем на майданчик для пропагандистських вправ, переконані в МЗС РФ

ОБСЄ фактично самоусунулася від неупередженого аналізу ситуації на Україні, масові порушення прав людини Києвом практично не отримують належної оцінки з боку організації. Про це заявив директор Департаменту з гуманітарного співробітництва та прав людини МЗС Росії Анатолій Вікторов, пише РІА «Новини».

«Про стан справ у сфері захисту прав людини на просторі ОБСЄ красномовно свідчить обрана організацією модель поведінки по відношенню до подій на Україні. ОБСЄ фактично самоусунулася від неупередженого аналізу ситуації в цій країні, в якій вже третій рік триває внутрішній збройний конфлікт, причиною якого став державний переворот із застосуванням сил, проспонсорований країнами Заходу», - сказав він на Раді ОБСЄ у Варшаві.

Він зазначив, що «факти масових порушень Києвом прав людини, включаючи право на життя, фактично не отримують належної оцінки з боку організації і її профільних структур».

«Замість цього ОБСЄ перетворена Вашингтоном і Брюсселем на майданчик для пропагандистських вправ. Говорити про об'єктивність в таких умовах нам не доводиться», - сказав Вікторов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: