У «ЛНР» визнали, що Росії не потрібні їхні товари

У «ЛНР» визнали, що Росії не потрібні їхні товари

Нездатність підприємців «ЛНР» реалізувати свою продукцію в Росії у повідомленні «митного комітету» названа «форс-мажорами»

Терористична організація «ЛНР» фактично визнала, що часто не може продати свої товари у Росії і прийняла рішення про «безмитне» ввезенні нереалізованої продукції назад на окуповану територію

Про це повідомляє «ОстроВ» з посиланням на фейковий «державний митний комітет ЛНР».

Нововведення встановлені «законом», який 25 червня набув чинності на окупованій території Луганської області .

«Буває так, що товар виїжджає з «ЛНР», доходить до замовника, а той з якихось причин від нього відмовляється. І наш підприємець змушений везти свій товар назад. у таких випадках, тобто у випадках реімпорту, ввізне мито тепер стягуватися не буде», - роз'яснив суть «закону» Андрій Карпак, який називає себе головою «митниці ЛНР». 

Показово, що нездатність підприємців «ЛНР» реалізувати свою продукцію в Росії у повідомленні «митного комітету» названа «форс-мажорами».

«Насправді до форс-мажорних обставин належать непередбачувані події (наприклад, стихійне лихо, початок військових дій або епідемія), яке не залежить від волі сторін, що беруть участь в угоді, але веде до неможливості виконання договірних зобов'язань», - зазначає видання.

Нагадаємо, сьогодні у «ДНР» анонсували відкриття свого «офісу» у Франції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: