У Лондоні автомобіль на великій швидкості протаранив групу підлітків, є загиблі

У Лондоні автомобіль на великій швидкості протаранив групу підлітків, є загиблі
Поліція зазначила, що водій Audi зник з місця події

Загинула 16-річна дівчина, ще шістьох постраждалих доставили в лікарню

На півдні Лондона автомобіль на великій швидкості протаранив групу підлітків, в результаті чого загинула 16-річна дівчина, передає BBC.

Повідомляється, що в результаті наїзду автомобіля Audi A3 на групу підлітків загинула 16-річна дівчина. Ще шістьох постраждалих доставили в лікарню. За оцінкою медиків, життю поранених нічого не загрожує.

Поліція зазначила, що водій Audi зник з місця події, однак він отримав травму голови і може найближчим часом звернутися за медичною допомогою. Крім того, в поліції сумніваються в навмисності наїзду на натовп підлітків.

Як повідомляв «Главком», вечері 3 червня підозрювані на вантажівці в'їхали у групу пішоходів на Лондонському мосту, потім нападники у сусідньому районі «Боро Маркет» з ножами атакували людей у ресторанах. Шпиталізовано 48 людей. Силовики вбили трьох нападників. Поліція кваліфікувала напад як терористичний акт.

Жодне угруповання наразі не взяло на себе відповідальність за теракт – третій у Великобританії з кінця березня після подібного нападу 22 березня біля парламенту на Вестмінстерському мосту і вибуху під час концерту в Манчестері 22 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: