У Лондоні побачили «унікальний прогрес» України за три роки

У Лондоні побачили «унікальний прогрес» України за три роки
Спільна прес-конференція Володимира Гройсмана і Бориса Джонсона

Україна рухається у правильному напрямку – глава британського МЗС

Протягом останніх трьох років Україна зробила значний прогрес в процесі змін та перетворень держави, і саме тому Київ має чітку й тверду підтримку міжнародних партнерів. Про це сказав державний секретар Великої Британії у закордонних справах Борис Джонсон під час спільної прес-конференції із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом у Лондоні, повідомляє прес-служба Кабміну.

«Україна зробила унікальний прогрес за останні три роки, більше ніж за 23 роки перед цим. Про це каже бізнес, який працює в Україні, та компанії, які планують вийти на український ринок», - наголосив Джонсон.

Він підкреслив, що таку думку поділяють і представники міжнародної спільноти, які зібралися сьогодні, 6 липня, у Лондоні на велику Конференцію з питань реформ в Україні. 

За словами Джонсона, українська влада намагається досягти амбітних цілей в складних умовах, але міжнародна спільнота сповнена оптимізму щодо України. «Ви (Україна) маєте чітку підтримку програми реформ», - сказав глава британського МЗС і відзначив серед досягнень уряду запровадження системи електронних державних закупівель, системи електронного декларування майна державних службовців та інші зміни.

«Україна рухається у правильному напрямку», - сказав Джонсон. Він додав, що Велика Британія зацікавлена у політичній та глибокій економічній співпраці – як і частині інвестування, так і збільшення торгового обороту між країнами. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: