У Луганській області відновила роботу ОВК №114

У Луганській області відновила роботу ОВК №114

Цей округ значно відстає від усіх інших за темпами підбиття підсумків виборів

Окружна виборча комісія (ОВК) №114 у Луганській області відновила свою роботу після 17:00 понеділка, повідомляє Громадянська мережа «Опора».

«О 17:10 нові члени окружної комісії склали присягу на засіданні окружної комісії та розпочали роботу. Після замін у складі ОВК з'явився кворум, комісія у складі 11 людей продовжила свою роботу. Наразі дільничні виборчі комісії продовжили здавати підсумкові протоколи», - повідомляється на сайті організації.

Як повідомлялося, робота окружної комісії №114 у понеділок була заблокована через бойкот частиною членів ОВК засідання комісії.

ЦВК України на своєму засіданні в понеділок внесла зміни до складу окружкому №114, змінивши двох представників від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (БПП), зокрема заступника голови комісії, на інших представників цієї політичної сили за її поданням.

Нині в окрузі №114 оброблено лише 8,27% протоколів: лідирує кандидат від партії «Наш край» Сергій Шахов (40,49%), на другому місці самовисуванець Валерій Мошенський (21,13%), інші кандидати відстають зі значним відривом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: