У Львівській обладміністрації вирішили потролити голодувальників Садового

У Львівській обладміністрації вирішили потролити голодувальників Садового
Керівник управління внутрішньої та молодіжної політики Львівської облдержадміністрації Ольга Березюк

За словами Березюк, вона сидітиме під Ратушею, доки Садовий не розпочне реальних кроків для вирішення сміттєвої проблеми

Керівник управління внутрішньої та молодіжної політики Львівської облдержадміністрації Ольга Березюк оголосила голодування під стінами Львівської міськради.

Про це вона написала у Facebook.

«Я оголошую голодування. Якщо в ХХІ столітті це єдиний спосіб донесення інформації, то нехай буде так. Я хочу звернути увагу людей на те, що за політичними маніпуляціями приховується звичайна безгосподарність Львівської міської ради», - зазначила Березюк.

За її словами, вона сидітиме під Ратушею, доки Садовий не розпочне реальних кроків для вирішення сміттєвої проблеми. «Вимагаю «взяти і вивезти сміття», – написала Березюк.

19 червня лідер фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові. Сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд заявила, що приєднується до голодування свого однопартійця Олега Березюка.

20 червня Садовий поїхав до Миколаєва (Львівської області), щоб зустрітися з мером міста Андрієм Щебелем та депутатами фракції «Самопоміч», аби спробувати домовитися про прийом львівського сміття. 

Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Вчора також стало відомо, що у Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тис. т  відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо, 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: