У Львові дворічна дитина випала з вікна восьмого поверху

У Львові дворічна дитина випала з вікна восьмого поверху
Правоохоронці встановлюють всі обставини події
Фото поліції

Дворічна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові

У Львові дворічна дівчинка випала з вікна 8 поверху, дитина загинула. Про це повідомила поліція Львівської області.

10 травня близько 8.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхівки на вулиці Шевченка у Львові випала дитина. Як встановили правоохоронці, дворічна дівчинка випала з вікна восьмого поверху.

На місці працюють співробітники відділу поліції № 4 Львівського районного управління поліції, правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook розповів, що матір дівчинки має проблеми з алкоголем.

«Слідство не підтвердило те, що жінка викинула дитину. У неї є проблеми з алкоголем і після того, як дитина випала з вікна, вона дійсно вийшла і йшла в невідомому напрямку», – написав він.

Нагадаємо, вчора унаслідок ДТП у Рівненському районі загинули водій та його півторамісячний син.

За даними поліції, водій автомобіля Аudi А4 – 34-річний рівнянин, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 30-річного жителя Закарпатської області.

Через кілька годин у лікарні померла й 37-річна дружина керманича автомобіля Аudi. Перед цим у неї медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, мозкову кому, перелом стегна та перелом передпліччя.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: