У Львові – масове отруєння рибою, постраждала дитина

У Львові – масове отруєння рибою, постраждала дитина

Всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків

У Львові десятеро людей, в тому числі одна дитина, отруїлися рибою гарячого копчення. Про це інформує Львівська обласна державна адміністрація.

За її даними, перші шестеро постраждалих (усі дорослі) були госпіталізовані до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні 22 вересня ввечері. У них було діагностовано гостру кишкову інфекцію.

«Всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у м. Львові. При поступленні стан наближений до важкого. Скарги на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі», - сказано в повідомленні ОДА.

Пізніше було госпіталізовані іще чотири людини, в том числі одну дитину. Станом на 8 годину 23 вересня кількість постраждалих збільшилась до 10 чоловік.

Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.

Про ситуацію, що виникла і привела до захворювання людей, повідомлено керівництво лабораторного центру та відповідних підрозділів Держпродспоживслужби, які здійснюють обстеження та проводять роботу у вогнищі інфекції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: