У Львові п’яний водій напав на патрульного

У Львові п’яний водій напав на патрульного

Порушник почав лаятися і погрожувати офіцерам вбивством

В суботу, 21 жовтня, на вулиці Медової Печери у Львові на патрульного напав п'яний водій. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

Зазначається, що патрульні помітили транспортний засіб Hyundai Santa Fe, водій якого порушив правила дорожнього руху. Автомобіль зупинили і попросили у чоловіка документи. При спілкуванні у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння - нечітку мовy, почервоніння обличчя, різкий запах з порожнини рота.

Патрульні запропонували особі пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння. Водієві це не сподобалося і він почав вести себе агресивно. Врешті-решт він погодився пройти перевірку на приладі Drager, його результат - 1.89 проміле. Потім патрульний ознайомив водія з його правами та попередив, що на нього буде складено протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Порушник почав лаятися і погрожувати офіцерам вбивством. Тоді патрульні затримали чоловіка. Він встиг нанести тілесні ушкодження одному з інспекторів. Попередньо, у патрульного забій м'яких тканин.

Водія доставили до Личаківського відділу поліції, склали на нього протокол за статтею про управління транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка передали слідчим для встановлення, чи є в його діях під час затримання ознаки кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у Львові звільнили чиновницю облдержадміністрації, яку спіймали п’яною за кермом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: