У Львові вивезли відходи з понад півтисячі сміттєвих майданчиків

У Львові вивезли відходи з понад півтисячі сміттєвих майданчиків
Очищений від ТПВ контейнерний майданчик

Проводиться миття контейнерів з ТПВ та дезінфікування майданчиків

За минулу добу у Львові прибрали ще 22 перенакопичених контейнерних сміттєвих майданчики, загалом прибрали - 530. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації з посиланням на інформацію департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства.

На сьогодні, ще залишаються перенакопиченими контейнерні майданчики, які обслуговує Компанії «АВЕ-Львів». З метою оперативного усунення перенакопичення відходів до прибирання долучилися й інші перевізники ТПВ.

З контейнерних майданчиків, які були напередодні очищені від перенакопичення ТПВ, налагодили поточне вивезення відходів. Також проводять миття контейнерів з ТПВ та дезінфікують майданчики, інформує прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що 3 липня запровадили зважування всіх спецавтомобілів з ТПВ для ведення чітких розрахунків щодо кількості відходів, що утворюються у м. Львові та захороняють на полігонах.

Сьогодні роботи з ліквідації перенакопичення ТПВ на контейнерних майданчиках тривають.

Нагадаємо, 29 червня Львівська міська рада передала повноваження з вивезення сміття Львівській обласній державній адміністрації.

Як повідомлялося, 21 червня під час наради у Львові за участю керівництва профільних міністерств та відомств та міських голів Львівської області було напрацьовано план дій з вивезення сміття зі Львова, згідно з яким потрібно було до 5 липня забезпечити виконання заходів з вивезення твердих побутових відходів з м. Львів.

Раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Читайте також матеріали:

Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: