У Маріуполі кількість опадів перевищила добову норму

У Маріуполі кількість опадів перевищила добову норму
Негода у Маріуполі.
Фото: 0629.com.ua

Синоптики прогнозують дощ до середи

У Маріуполі кількість опадів перевищила добову норму і майже досягла місячної норми. Метеорологи назвали це явище небезпечним. Про це йдеться у повідомленні  Маріупольської гідрометеорологічної обсерваторії.

«Вчора за добу випало 22.4 мм, при тому, що місячна норма в квітні - 38 мм. Щодо норми - це багато, це небезпечне явище. Все, що більше 15 мм, вважається небезпечним явищем. Сьогодні з ранку в Маріуполі триває дощ, місцями випав град», - йдеться у повідомленні.

Начальник аварійно-водолазної служби Маріупольської міської ради Олександр Татай розповів, що рятувальники працюють в місцях можливого підтоплення вже три доби. І на сьогодні ситуація стабільна. Дрібні підтоплення на Гавані усуваються, рятувальники моніторять ситуацію.

«Півтора місяці лазіння під дорогами і чищення лівневок дали свої результати. Працюємо, все в нормі », - прокоментував Татай.

Згідно з прогнозами синоптиків, істотне поліпшення погоди можна очікувати вже з середи.

Як повідомляв «Главком»,  ризику повеней в Кишиневі більше немає.

Нагадаємо, весняні морози також  охопили південь та схід України зокрема, на Полтавщині, Харківщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині випав сніг.

Через негоду було блоковано проїзд у ряді міст та знеструмлено більше 500 населених пунктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: