У Маріуполі на прийомі у стоматолога помер дворічний хлопчик

У Маріуполі на прийомі у стоматолога помер дворічний хлопчик
Відомо, що батьки привезли дитину до стоматолога
Фото: Hamza Butt / Flickr

У Маріуполі поліцейські з’ясовують обставини смерті дворічної дитини. Про це інформує прес-служба поліції Донецької області, передає «Главком».

За даними поліції, близько 12 години до Кальміуського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що з приватної клініки до реанімації міської лікарні у стадії клінічної смерті доправлено хлопчика 2015 року народження. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Відомо, що батьки привезли дитину до стоматолога. Малюку було введено загальний наркоз, та під час процедури хлопчик помер.

На місці правоохоронці здійснюють першочергові слідчі дії.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 140 «Невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов'язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому» Кримінального кодексу України.

«Крім того, поліцейськими спільно зі співробітниками прокуратури буде припинено роботу даного закладу та перевірено законність його діяльності, походження медичних препаратів, які використовували лікарі та професійність дій самого лікаря. Про перебіг розслідування даного злочину буде широко інформуватись громадськість з метою недопущення поширення пліток будь-якого характеру», – підкреслив начальник ГУНП в Донецькій області Віталій Невгад.

Як повідомлялося, під час відпочинку на Закарпатті загинув 12-річний хлопчик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: