У Медведчука побачили, як у Раді готують йому персональну помсту

У Медведчука побачили, як у Раді готують йому персональну помсту

У русі Медведчука прокоментували проект постанови про персональні санкції

Виконком руху «Український вибір - Право народу» прокоментував зареєстрований у Верховній Раді проект постанови №5274 про схвалення персональних санкцій проти осіб, що створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України.

«Серед осіб, щодо яких планується ввести санкції, «фронтовики» називають і Віктора Медведчука. Громадський рух «Український вибір - Право народу» розцінює таку ініціативу виключно як політичну помсту представників «Народного фронту» - політичної сили з нульовою підтримкою в суспільстві - Віктору Медведчуку, миротворча діяльність якого оцінена на міжнародному рівні. Це - політична розправа за принципову громадянську позицію лідера Руху», - заявили в «Українському виборі».

У русі нагадали, що проти одного з авторів проекту - депутата Левуса - відкрито кримінальне провадження за наклеп на адресу Віктора Медведчука; а законодавчі ініціативи іншого автора - Миколи Княжицького - викликають обурення не тільки в суспільстві, але і серед самих депутатів.

«Партія війни» бачить загрозу національній безпеці де завгодно, але тільки не в своїх лавах. Втім, прості українці вже давно зрозуміли: найбільша загроза для нашої країни - це якраз ініціативи окремих представників «Народного фронту» і їх політичних попутників, які прагнуть перетворити Україну на концтабір, де не терплять інакомислення і визнають право сили, а не силу права», - впевнені в русі Медведчука.

Але всі нападки і звинувачення «партії війни», впевнені у Медведчука, нічого не змінять: мир на Донбасі все одно буде встановлено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: