У Медведчука відреагували на вчорашню «провокацію Ляшка» в парламенті

У Медведчука відреагували на вчорашню «провокацію Ляшка» в парламенті
Віктор Медведчук

Прес-служба Медведчука розповіла, як Ляшко намагається відвернути увагу людей від реальних проблем в Україні

Політичну провокацію лідера Радикальної партії Олега Ляшка було зроблено з однією метою – відвернути увагу суспільства від реальних економічних і соціальних проблем у країні, заявили в прес-службі «Українського вибору – Права народу».

«Політична провокація, здійснена лідером Радикальної партії Олегом Ляшком і його найближчим оточенням (всі раніше судимі), переслідувала одну мету – відвернути увагу суспільства від реальних економічних і соціальних проблем у країні, зриву мирного врегулювання на сході України, блокування процесу звільнення утримуваних осіб.

Реалізуючи сценарій провокації, Олег Ляшко представив журналістам людину, яка слухняно супроводжувала його в кулуарах Верховної Ради і яку Ляшко представив як «охоронця Медведчука» Олександра Білика. Сам Білик заявив журналістам: «Ми стояли на Майдані. І коли було захоплено офіс Медведчука, ми його передали владі, яка назад повертала Медведчуку. Медведчук до нас звернувся з проханням його охороняти», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Прес-служба Громадського руху «Український вибір – Право народу» також заявила, що Віктор Медведчук з 2005 року і потепер користується послугами охорони СПМО «Титан» (зараз перейменовано в Управління поліції охорони з фізичної безпеки у м. Києві) і ніколи не спілкувався з якимсь Біликом.

«Віктор Медведчук не знайомий з Олександром Біликом, ніколи не звертався ні до нього, ні до інших кримінальних структур, які безкарно займаються захопленням приватної власності. Впевненість, з якою Білик розповідає про свою злочинну діяльність, спрямовану на незаконне рейдерське захоплення і відчуження приватної власності, свідчить про гарантії безкарності, отримані ним на найвищому рівні. Нагадаємо: у той час, коли Олег Ляшко реалізовував у Верховній Раді план з очорнення Віктора Медведчука, офіс нашого руху блокували протестувальники, які, по суті, не висували жодних вимог. Ця акція з відвернення уваги – ще один доказ того, що провокація проти «Українського вибору – Права народу» та його лідера була замовною і зрежисованою», – зробили висновок у Медведчука.

Нагадаємо, у вівторок, 15 листопада, з парламентської трибуни Олег Ляшко, посилаючись на повідомлення з надійних джерел, заявив, що члену фракції Радикальної партії Юрію Шухевичу загрожує небезпека. Ляшко вважає, що смерть його однофракційця хочуть використати «для дестабілізації ситуації та для реалізації московського плану підриву України зсередини».

Служба безпеки України надала охорону Шухевичу.

Як відомо, Юрій Шухевич є сином головнокомандувача УПА Романа Шухевича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: