У Медведчука застукали Мосійчука на погромі офісу

У Медведчука застукали Мосійчука на погромі офісу

Оприлюднено відео з нардепом Мосійчуком під час вчорашніх подій

Серед активістів, які вчора громили офіс руху «Український вибір - Право народу», були помічені також політичні діячі, зокрема, нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Про це повідомили у виконкомі «Українського вибору».

«Шабаш радикалів в центрі Києва, погром Сбербанку Росії, напад на офіс Руху «Український вибір - Право народу», підпал телеканалу «Інтер» свідчать про розгул в Україні екстремізму та печерного націоналізму», - вважають у організації Медведчука.

Як відомо, після резонансу, викликаного закликами командира батальйону ОУН Миколи Коханівського знищити офіс Медведчука, і заяв про те, що погроми триватимуть, в ОУН відхрестилися від Каханівського і заявили, що подібні події використовують «вороги України».

«Однак серед так званих патріотів, які вчора громили офіс Руху, були помічені і інші «видатні політичні діячі», зокрема одіозний нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Його присутність, а також можлива участь в нападі на офіс Руху (маємо відзначити, що через бездіяльність влади ми змушені самостійно займатися встановленням осіб, причетних до нападу) є частиною спланованої акції з дискредитації Віктора Медведчука. Тепер стають зрозумілими справжні мотиви перформансу, який влаштував Олег Ляшко у ВР на минулому тижні. Психоделічна істерія останнього повинна була підготувати грунт для радикально-націоналістичного шабашу в День Гідності та Свободи. Ось тільки режисери цього «шоу» прорахувалися: вчорашні події показали, що дії радикалів і націоналістів викликали неприйняття і навіть обурення у громадськості - як в Україні, так і за її межами», - підкреслили в «Українському виборі».

У Медведчука також відзначили, що рух «Український вибір - Право народу» продовжує встановлювати осіб, причетних до нападу на офіс, і готовий назвати і «інших ворогів України», які спробували використати ці події для дестабілізації ситуації в країні.

Нагадаємо, що раніше нардеп Мосійчук намагався заперечувати, що має відношення до організації нападу на офіс «Українського вибору - Право народу».
Відео з нардепом Мосійчуком при погромі (на 1 хвилині 10 секундах):

Як повідомлялося, 21 листопада невідомі активісти розгромили офісні приміщення на вулиці Велика Васильківська, 23-Б, де розміщуються прес-служба і центр організаційно-просвітницької роботи ОД «Український вибір – право народу», лідером якого є проросіський політик Віктор Медведчук.

Пізніше з'явилася інформація, що внаслідок погрому так само постраждав салон краси, розташований у цьому ж будинку. За іншими даними, постраждав тільки салон краси. Власниця салону написала заяву до поліції, проте шкоду, заподіяну погромом, ще не порахувала.

У мережі також з'явилося відео погрому радикалами відділення «Сбербанку Росії» в центрі Києва.

Після вчорашніх погромів у Києві поліція працюватиме в посиленому режимі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: