У мережі з'вилося відео з беркутівцем, який керує московським ОМОНом

У мережі з'вилося відео з беркутівцем, який керує московським ОМОНом
Сергій Кусюк

На опублікованих кадрах Кусюк віддає накази російським силовикам і закликає мітингувальників повертатися туди, звідки вони прийшли

У мережі опублікували відео з колишнім заступником командира «Беркута» Сергієм Кусюком, який 12 червня брав участь у розгоні мітингу в Москві.

Відеозапис у своєму Twitter оприлюднила журналістка пропагандистського телеканалу Russia Today Оксана Бойко. На опублікованих кадрах Кусюк віддає накази російським силовикам і закликає мітингувальників повертатися туди, звідки вони прийшли. Один із силовиків називає українського екс-міліціонера «товариш полковник». Раніше Сергія Кусюка у формі ОМОНу помітили на фото, опублікованому на сайті телеканалу «Дождь».

Нагадаємо, Кусюк був керівником розгону мітингу на Майдані Незалежності в Києві, який стався в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. Навесні 2014 року беркутівець втік в окупований Росією Крим. Влітку 2015 Генеральна прокуратура України оголосила Кусюка в розшук за підозрою в перешкоджанні проведення мітингу і перевищенні службових повноважень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: