У Миколаєві конфлікт на дорозі переріс у стрілянину: одного чоловіка госпіталізували

У Миколаєві конфлікт на дорозі переріс у стрілянину: одного чоловіка госпіталізували
Місце стрілянини

На місці події правоохоронці вилучили вісім гільз

У Миколаєві зловмисник через конфлікт на дорозі влаштував стрілянину по двом чоловікам. Один з поранених із вогнепальним пораненням грудної клітини знаходиться в лікарні. У місті введено в дію план «Перехоплення».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

Відомо, що повідомлення про стрілянину в Інгульськом районі Миколаєва на пр. Богоявленському надійшло в понеділок близько 16:40. Події відбувалися біля в'їзду до головного входу на завод «Зоря-Машпроект».

«Зі слів постраждалих попередньо встановлено, що між ними і водієм автомобіля Geely синього кольору виник конфлікт на дорозі. Щоб його з'ясувати постраждалі, водій та пасажир ВАЗ-2110, почали переслідування і, наздогнавши зловмисника, вийшли з авто. Незнайомець одразу почав стріляти з пістолета і потрапив в одного з чоловіків, 31-річного жителя міста. Використавши всі патрони, попередньо до пістолета Макарова, злочинець втік на своєму автомобілі. Перехожі викликали пораненому «швидку». Пострілами також пошкоджено два транспортних засоби, які були припарковані на місці події», - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, потерпілий у важкому стані доставлений у медичний заклад для проведення хірургічного втручання.

На місці події правоохоронці вилучили вісім гільз, які будуть направлені на експертне дослідження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України «Замах на умисне вбивство двох або більше осіб». Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у понеділок генпрокурор Юрій Луценко розповів, як кримінальний авторитет Мультик керував Миколаєвом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: