На сесії райради в Миколаєві побилися депутати

На сесії райради в Миколаєві побилися депутати
Сесія Миколаївської районної ради Миколаївської області

Унаслідок бійки у одного з депутатів зламана рука

Перед початком сесії Миколаївської районної ради Миколаївської області між депутатами виник конфлікт з подальшою бійкою, повідомляє місцеве видання «НикВести».

Зокрема, зазначається, що побилися депутат Сергій Протченко від Радикальної партії Олега Ляшка та Руслан Нерода від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

111472_6

Сергій Прочтено, Радикальна партія

За інформацією видання, наразі Нерода знаходиться в лікарні. За словами депутата, в результаті бійки з Протченко у нього зламана рука.

111472_5_01

Руслан Народа, БПП

На питання кореспондента видання про те, чи буде Нерода звертатися до поліції, він відповів: «Думаю, так».

При цьому наголошується, що конфлікт між депутатами почався з того, що Протченко обурився присутністю в залі оператора районного видання «Влада громадам". Він спробував прибрати камеру, в цей момент за журналіста заступився Нерода - зав'язалася бійка. Нардепів розняли присутні в залі депутати.

Підкреслюється, що Нерода у засіданні сесії після інциденту участь не брав, а від Протченко залишився на сесії і продовжив обурюватися присутністю преси в залі.

«Зараз сесія працює в звичайному режимі, зареєструвалися 22 депутати. Сесія повноважна. Депутати затвердили порядок денний з 32 питань», - резюмується в повідомленні.

Нагадаємо, у червні на третьому поверсі будівлі Миколаївської обласної ради сталася бійка між депутатом, який вийшов зі складу фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Федором Барною і керівником фракції «Опозиційний блок» Володимиром Фроленко. Інциденту передував конфлікт на засіданні бюджетної комісії, де Володимир Фроленко в різкій формі зажадав від Федора Барни «закрити рот».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: