У Миколаєві стався вибух у будинку

Одного чоловіка доправлено до лікарні у тяжкому стані

Сьогодні вранці в центрі Миколаєва стався вибух у житловому будинку на вулиці Севастопольській 43/1, повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Від вибуху у будинку вилетіли вікна та двері та почалася пожежа.

Постраждав 31-річний чоловік, ймовірно, господар. Його госпіталізували до лікарняні в тяжкому стані.

«Стан вкрай тяжкий. Термічні опіки 2-3 ступеню. Пошкоджено більше 75% поверхні тіла. Наразі медики виводять пацієнта зі стану тяжкого шоку… Казати про прогнози зарано, але медики докладають усіх зусиль для врятування життя паціента», – написав прес-секретар обласного управління охорони здоров’я Юрій Багрянцев у Facebook.

Жителька сусіднього будинку Людмила повідомила НикВести, що у квартирі, де стався вибух, також жила жінка з маленькою дитиною.

«Я сиділа на кухні, а там вибух. Вибігла на балкон – а там воно горить усе, і людина на землі вся у вогні», – розповіла вона.

Крім пожежників, на місці працюють бригади швидкої медичної допомоги, представники правоохоронних органів та аварійні бригади міста. Наразі рятувальники розбирають конструкції та встановлюють причину загоряння.

«Газові прилади не зруйновані, вони були вимкнені. Малоймовірно, що це був вибух газу. Наразі розглядається версія вибуху якоїсь суміші чи пороху. У будинку зруйновані внутрішні перегородки, утворилися тріщини на зовнішній стіні. Міська рада розглядатиме питання про відселення семи мешканців будинку», – розповів начальник Миколаївського управління з надзвичайних ситуацій Олександр Герасіменя.

Як повідомляв Главком, останніми днями в Україні сталося кілька трагічних пожеж. 19 вересня внаслідок пожежі у Херсоні загинули 25-річна жінка та троє її дітей, восьми, п'яти та одного року. Батько родини перебуває в реанімації з опіками 90% тіла.

16 вересня в Одесі загорівся один із корпусів дитячого табору «Вікторія», внаслідок пожежі загинули троє дітей і ще троє потрапили до лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: