У Міністерстві охорони здоров'я йде обшук

У Міністерстві охорони здоров'я йде обшук

Слідчі дії пов’язані з затриманням на хабарі заступника глави МОЗ Романа Василишина

У Міністерстві охорони здоров'я правоохоронці наразі проводять слідчі дії у зв’язку із затриманням на отриманні хабара заступника глави МОЗ Романа Василишина. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив в. о. міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський.
«Зараз ведуться слідчі дії у МОЗ, відповідно до чинного законодавства», - сказав він.
Шафранський також повідомив, що, за його інформацією, сьогодні о 12:00 відбудеться засідання суду щодо обрання запобіжного заходу для Василишина та «осіб, стосовно яких розпочато це кримінальне провадження». Як повідомлялося, разом із ним затриманий його спільник.
Інший заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик уточнив, що прокуратура м. Києва обшукує кабінет Василишина, а робота у МОЗ триває у звичному режимі.
«Ми виконуємо роботу не дивлячись на те, що залишилось двоє з усього керівного складу. Міністерство функціонує у звичному режимі», - каже Ілик.
Як повідомлялося, прокуратура м. Києва затримала заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина під час отримання хабара. Прокуратура стверджує, що він створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості проводити операції в Олександрівській лікарні м. Києва, головлікарем якої він був до призначення в Кабмін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: