У міськраді кажуть, що Федорук прийшов на роботу

У міськраді кажуть, що Федорук  прийшов на роботу
kotsubynske.com.ua

Мер Бучі знаходиться на робочому місці

Мер міста Буча Анатолій Федорук сьогодні прийшов на роботу і зараз знаходиться на своєму робочому місці. Про це у коментарі «Главкому» повідомила секретар приймальні міського голови Ніна Забарило.

Нагадаємо, співробітники Генеральної прокуратури України у четвер, 21 липня, вранці почали обшуки в будинку міського голови Бучі Анатолія Федорука, а також у Бучанській міській раді. Згодом з'явилася інформація, що обшуки також проходять і в Ірпені, але тамтешній мер зник.

Пізніше пояснили, що ГПУ проводить обшуки за 31 адресою за фактом зловживання і перевищення службового становища посадовими особами Бучанської міської ради при незаконному вилученні із власності держави 890 га особливих земель лісового фонду. Єдиним уповноваженим державним органом на виділення цих земель був і залишається виключно КМУ. За попередніми підрахунками, вартість цих земель оцінюється в сотні мільйонів гривень.

 Під час обшуку в маєтку мера Бучі вилучили кошти, ікони, ордени. Сам міський голова Бучі Київської області Анатолій Федорук має намір оскаржити дії Генеральної прокуратури, слідчі якої напередодні провели обшук у його будинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: