У московському Домодєдово пожежний автомобіль збив дев'ятьох людей

У московському Домодєдово пожежний автомобіль збив дев'ятьох людей

Автоцистерна, що належить аеропорту, рухаючись заднім ходом, збила групу людей

Автомобіль пожежної охорони московського аеропорту Домодєдово збив дев'ять чоловік. Співробітники поліції РФ встановлюють причину наїзду машини на групу людей, в результаті чого загинула жінка. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС РФ по Московській області, пишуть російські ЗМІ.

«Встановлено, що сьогодні вранці на автодорозі Домодєдово - Аеромотель пожежний автомобіль збив в зоні непешеходного переходу кілька людей. У результаті ДТП три людини госпіталізовані, також загинула жінка. На місці НП працюють співробітники поліції і слідчі, які встановлюють причину події, - сказали в прес-службі.



Раніше джерело в правоохоронних органах Московської області повідомив ТАСС, що автомобіль пожежної охорони аеропорту Домодєдово збив дев'ятьох осіб, один з них загинув.

«За уточненими даними, ДТП сталося на території аеропорту. Автоцистерна, що належить аеропорту, рухаючись заднім ходом, збила групу людей»,- сказало джерело.

«За попередньою версією, причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху водієм машини», - зазначив співрозмовник агентства.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: