У Москві розстріляли оператора пропагандистського каналу

У Москві розстріляли оператора пропагандистського каналу

На тілі 44-річного загиблого судмедексперти виявили п'ять кульових поранень

У Москві знайдено тіло оператора центрального російського телеканалу «Росія-1» Андрія Назаренка із п'ятьма вогнепальними пораненнями. Першим про це повідомив місцевий телеканал «360» із посиланням на джерело в правоохоронних органах.
За попередньою версією, співробітник ВГТРК загинув уночі 19 липня, а його тіло лише через добу, увечері середи, виявив син від першого шлюбу.
На тілі 44-річного загиблого судмедексперти виявили п'ять кульових поранень, три постріли були зроблені в голову. Слідчі з'ясовують усі обставини події.
Знаково, що зараз новина вже не доступна на сайті каналу, однак розійшлася мережею і обростає новими подробицями й уточненнями, - повідомляє «5 канал». Так, «МК» повідомляє, що тіло 43-річного Назаренка виявила 20 липня дружина, яка довго не могла вийти з ним на зв'язок. Жінка з родиною відпочивала на дачі, а оператор не міг до неї приєднатися через роботу. За даними видання, кілер випустив у чоловіка 6 куль із пістолета Макарова. Дві з них потрапили в голову й серце. Імовірно, вбивство сталося 19 липня.
Нагадаємо, напередодні речниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на вбивство Павла Шеремета блюзнірською заявою про те, що «Україна стає братською могилою журналістів і журналістики».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: