У Москві зарізали відомого спортсмена

У Москві зарізали відомого спортсмена

На південному сході Москви від ножового поранення загинув спортсмен-ходок Микола Іванов

Російський спортсмен-ходок Микола Іванов помер від удару ножем, яке йому наніс невідомий, який перебував у нетверезому стані. Як розповіла ТАСС особистий тренер спортсмена Тетяна Фролова, її учень намагався заступитися за дівчат, до яких приставав хуліган, і отримав у відповідь смертельний удар.

Раніше ТАСС повідомляв,що важке поранення спортсмена сталося вночі 15 вересня. Іванов був госпіталізований в лікарню, де через годину помер.

«Я не можу розкривати детальну інформацію про дану подію до завершення слідства, - зауважила Фролова. - Можу сказати тільки, що Микола намагався захистити дівчат від хулігана і отримав у відповідь удар ножем. Після чого через деякий час помер».

«В даний час проводиться експертиза, тіло досі знаходиться в морзі», - сказала тренер.

За словами Фролової, 23-річний ходок Іванов тільки починав свій шлях у великому спорті. «Це був дуже перспективний ходок на 50 км. Як ви знаєте, на цій дистанції розквіт ходоків доводиться на більш пізній вік. На рахунку Миколи є срібло молодіжної першості Росії 2015 року, нагороди інших внутрішніх російських змагань», - підсумувала Фролова.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що за даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 111 КК РФ – «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що призвело з необережності смерть потерпілого».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: