У НАБУ нічого не чули про заяву щодо притягнення до відповідальності Холодницького – ЗМІ

У НАБУ нічого не чули про заяву щодо притягнення до відповідальності Холодницького – ЗМІ
Назар Холодницький і Артем Ситник

У Бюро стверджують, що жодних звернень про притягнення до відповідальності спеціального антикорупційного прокурора не робили

Національне антикорупційне бюро стверджує, що жодних звернень про притягнення до відповідальності спеціального антикорупційного прокурора НАБУ не робило і найближчим часом виступить зі спростуванням виступу генерального прокурора Юрія Луценка. Про це пише «Цензор.Нет» із посиланням на власні джерела в НАБУ.

«Дуже цікаво. Сам директор НАБУ Артем Ситник перебуває зараз у Панамі, на міжнародній антикорупційній конференції, коментарів поки що дати не може. Також у НАБУ наразі не мають інформації про причини обшуку у члена ради громадського контролю НАБУ Володимира Рисенка в Харкові, що здійснюється зараз поліцією згідно з постановою Печерського суду», – пише видання.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: