У Нацраді вважають, що «дрімучі совкові концерти «Інтера» - це дуже не по-людськи»

У Нацраді вважають, що «дрімучі совкові концерти «Інтера» - це дуже не по-людськи»
Співачка Ірина Білик традиційно бере участь у концертах телеканалу Інтер, які у Нацраді вважають совковими

Перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк дуже тішиться, що рейтинги каналу Фірташа-Льовочкіна обвалились

У Національній Раді з питань телебачення та радіомовлення прокоментували проблемні стосунки з телеканалом «Інтер». Керівництво регулятора переконує, що всі претензії до мовника обгрунтовані і це підтверджує обурення суспільства, на яке Нацрада також реагує. Там нагадали, що телеканал, який тривалий час називав себе лідером телемовлення дозволив собі показувати російських артистів, які підтримали окупацію України у особливо гарячі дні протистояння з Росією. «Такіі дії каналу зачіпали людей. «Інтер» звернувся до нас з проханням про мирову угоду: ми знімаємо санкції, а вони зобов'язуються не допускати більше таких речей і не порушувати власний статут, де написано, що вони повинні берегти право людини, честь і гідність, не збурювати суспільство. Але ж вони продовжують це робити – взяти ті ж концерти. Я думаю, що в першу чергу це дуже не по-людськи…», - відзначила в інтерв’ю «Главкому» Перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк.

На думку члена Нацради, країни, що пережили великі трагедії, зараз навчилися припиняти дискусії: вони просто поважають біль тих, хто ображений, зломлений горем, і не допускають таких речей, навіть якщо це музика. «Одне мене тішить: глядацька  аудиторія реагує на всі ці «концерти» відповідним чином – зараз «Інтер» на останньому, шостому, місці у рейтингу серед великих каналів. Це говорить, що їх перестають дивитися, і всі ці розмови про мільйони прихильників – блеф», - переконана член Нацради. На її думку,  концерти «Інтера» – дрімучий «совок», хоча менеджери телеканалу, який контролюють Дмитро Фірташ і Сергій Льовочкіін запевняють, «аудиторія гине без цього совка». 

Читайте також інтерв'ю з керівником медіахолдингу Inter Media Group Анною Безлюдною:  «Интер» по сути может стать общественным телевидением


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: