У НАЗК перевіряють, чи законно нардеп Денисенко придбав елітну автівку

У НАЗК перевіряють, чи законно нардеп Денисенко придбав елітну автівку
Вадим Денисенко

Нардеп у листопаді придбав легковий автомобіль ВМW за ціною, нижчою за мінімальну ринкову

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) почало перевірку законності придбання депутатом Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенка» Вадимом Денисенком автомобіля ВМW Х5, повідомляє прес-служба відомства.

«Національне агентство із запобігання корупції... проводить перевірку щодо можливих фактів порушень вимог законодавства у сфері запобігання корупції народним депутатом України Денисенком В.І. про обмеження щодо одержання подарунків», – наголошується в повідомленні.

Так, згідно з ним, нардеп у листопаді придбав легковий автомобіль марки ВМW за ціною, нижчою за мінімальну ринкову. З метою з'ясування обставин НАЗК відправило депутату відповідний запит для надання пояснень та необхідних копій документів.

Як повідомлялось, глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що Національне агентство з питань запобігання корупції порушує чинне законодавство.

Нагадаємо, НАЗК раніше заявляло про готовність надавати доступ до е-декларацій за рішенням суду. Така заява пролунала у відповідь на прохання Ситника до НАЗК щодо надання доступу до декларацій, яке він озвучив на вчорашній прес-конференції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: