У небі над Донецьком з'явилася російська реактивна авіація

У небі над Донецьком з'явилася російська реактивна авіація

Українські бійці помітили в небі над Донбасом російські бойові літаки

У небі над Донецьком бійці сил АТО помітили російські військові літаки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко з посилання на українських захисників.
«Попросили опублікувати бійці 128-ої бригади», - написав він і передав їх інформацію: «З Пісок. У небі над Донецьком з'явилася російська реактивна авіація. З'явилася вона ще 31 серпня, але зараз стала поводитися більш провокаційно».
Крім того, за словами Цаплієнка, 4 вересня снайпер 25-го омпб Єгор Кравчук повідомив, що спостерігав над м. Стаханов кілька бойових літаків в період з 5:30 до 5:45.
«Формально польоти авіації в зоні конфлікту заборонені», - зазначив журналіст.

Нагадаємо, 5 вересня розпочалась активна фаза стратегічного командно-штабного навчання збройних сил Росії «Кавказ-2016». Органи управління, з’єднання і частини, розгорнутого на полігонах Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ та в окупованому Криму міжвидового угруповання військ, знаходяться у бойовій готовності «ПОВНА». Угруповання військ Південного військового округу ЗС РФ нарощено на 11,2 тисяч військовослужбовців за рахунок підрозділів зі складу з’єднань Західного, Центрального, Східного військових округів та Повітрянодесантних військ ЗС РФ. Експерти не виключають повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: