У Німеччині майже 9 тис. дітей-біженців вважаються зниклими безвісти

У Німеччині майже 9 тис. дітей-біженців вважаються зниклими безвісти

Поліція не має даних, що діти могли стати жертвами злочинів

У Німеччині вважаються безвісно відсутніми майже 9 тисяч неповнолітніх біженців. Як повідомляє видання Neue Osnabrücker Zeitung з посиланням на Федеральне управління кримінальної поліції (BKA), станом на 1 липня, в Німеччині вважались зниклими 8991 неповнолітніх біженців, які прибули до ФРН без супроводу дорослих. Переважна більшість цих неповнолітніх - підлітки віком від 14 до 17 років, йдеться у повідомленні видання у понеділок, 29 серпня.
Видання додає, що ця цифра уже вдвічі перевищує дані за 2015 рік та на початок цього року, коли зниклими безвісти вважались 4749 неповнолітніх біженців.
Газета зазначає, що зникнення дітей у більшості випадків не має кримінального підґрунтя, тобто не пов'язане зі вчиненням злочинів.
«Федеральне управління кримінальної поліції не має конкретних даних, що частина неповнолітніх біженців, зареєстрованих як зниклі безвісти станом на початок року, могли стати жертвами злочинів», - цитує видання BKA.
Крім того, часто органи влади не отримують повідомлення від сімей, що підліток з нею возз'єднався. Йдеться також про випадки, коли родичі вважають, що дитина уже була зареєстрована, або реєструючи її, помиляються в написанні прізвища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: