У Нью-Йорку виступ Ердогана був перерваний через бійку

У Нью-Йорку виступ Ердогана був перерваний через бійку
Реджеп Тайіп Ердоган

Під час виступ Ердогана зав'язалася бійка, в ході якої прихильники Ердогана і охорона виштовхали протестувальників із приміщення

Виступ президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана на заході турецько-американського національного комітету в готелі Marriott Marquis було перервано через виступи протестувальників. Про це пише газета The New York Times.

Як повідомляється, протестувальники вимагали, щоб Ердоган «забирався зі США». Після криків зав'язалася бійка, в ході якої прихильники Ердогана і охорона виштовхали протестувальників із приміщення.

Сам Ердоган перервав свою промову на час інциденту і мовчки спостерігав за подіями.

За словами представника поліції, після інциденту було затримано п'ять осіб. Газета зазначає, що це не перший випадок відкритих виступів проти Ердогана в США.

У травні, під час останнього офіційного візиту Ердогана в США, його охоронці побилися з демонстрантами біля резиденції посла Туреччини у Вашингтоні.

Пізніше 15 охоронцям президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана пред'явили звинувачення за напад на учасників мітингу.

Як повідомлялося напередодні, в ході зустрічей та перемовин під час Генасамблеї ООН, яка проходила в США, Трамп порозумівся з Ердоганом і назвав його своїм другом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: