У парламенті похвалили НАБУ за «прорив» з Охендовським

У парламенті похвалили НАБУ за «прорив» з Охендовським
Народний депутат Єгор Соболєв

Єгор Соболєв: Окрема повага всім, хто зробив експертизу підписів Охендовського

Голова Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, народний депутат Єгор Соболєв привітав детективів НАБУ та прокурорів Антикорупційної прокуратури із пришвидшенням у справі про отримання грошей з «чорної каси» Партії регіонів та врученні підозри голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському.

«Знаю, як багато перешкод було на шляху до цього результату. Шана, що ви не піддалися тиску і далі ламаєте кругову поруку. Окрема повага всім, хто організував та зробив експертизу підписів Охендовського всупереч величезному страху і саботажу з боку клептократії», – зазначив Єгор Соболєв.

Також нардеп звернувся до голови Верховної Ради України Андрія Парубія, зазначивши, що просування цієї справи – це приклад у роботі для Парламенту.

«Скільки б не було саботажу із заміною Центрвиборчкому, тепер це наш обов'язок як представників людей – негайно вигнати голову ЦВК, який обгрунтовано підозрюється в годуванні з рук Януковича і при цьому досі впливає на всі вибори в Україні», – додав народний депутат.

Нагадаємо, голові Центральної виборчої комісії Михайлові Охендовському працівники Національного антикорупційного бюро України вручили підозру у справі про отримання грошей з «чорної каси» Партії регіонів. У прес-службі ЦВК ситуацію не коментують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: