У Парламентській асамблеї НАТО Росію визнали агресором номер один – нардеп

У Парламентській асамблеї НАТО Росію визнали агресором номер один – нардеп
Парламентська асамблея НАТО
ФБ, Ірина Фріз

У НАТО вирішили зосередитися на стягуванні Росією армії до Криму

На комітеті Парламентської асамблеї НАТО беззаперечно визнали агресію Росії проти України головним фактором дестабілізації безпеки в світі.

Про підсумки розгляду в ПА НАТО резолюції  «Підтримка пост-Варшавської стратегії оборони та стримування» написала в Фейсбуці нардеп Ірина Фріз, яка очолює постійну делегацію Верховної Ради в Парламентській асамблеї Альянсу.

«Росія офіційно визнана міжнародними організаціями агресором номер один в світі. В рамках обговорення резолюції досягнуто рішення про те, що однією з форм реагування на дії агресора буде рішуча підтримка України. Новим чинником, який відтепер перебуватиме у центрі уваги НАТО, є перетворення території півострову Крим на фактично нову стратегічну військову базу РФ», - написала Фріз.

Вона подякувала колегам із ПА НАТО за солідарну підтримку усіх ініціатив української делегації.

«Таким чином, знову виявилися марними зусилля Кремля зробити з НАТО наївного зайця, який боїться дратувати вовка, сподіваючись залишитись цілим», - підсумувала Фріз.

Нагадаємо українська делегація презентувала в НАТО два відео від InformNapalm щодо російської військової техніки та солдатів на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: