У перший день вступної кампанії майже 13 тис. абітурієнтів створили електронні кабінети

У перший день вступної кампанії майже 13 тис. абітурієнтів створили електронні кабінети
Абітурієнти реєструють власні електронні кабінети

Створення електронних кабінетів триватиме до 25 липня

Станом на 00:00 29 червня 12 850 вступників успішно зареєстрували власні електронні кабінети. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки з посиланням на інформацію ДП «Інфоресурс».

Уже з 12 липня через ці кабінети буде відкрито подання електронних заяв на вступ до вишів.

«Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише у вступників, які мають помилки в персональних даних у сертифікатах ЗНО чи атестатах. Наприклад, коли не збігаються прізвище, ім’я чи по батькові в паспорті та тій інформації, яка подавалася під час реєстрації на ЗНО. У такому разі вступнику необхідно звернутися за техпідтримкою до ДП «Інфоресурс» за телефоном (044) 239-86-18 або електронною поштою [email protected]», - йдеться в повідомленні.

Покрокову інструкцію зі створення електронних кабінетів вступників можна дізнатися за посиланням http://ez.osvitavsim.org.ua/files/instruktsiya2017.pdf

Нагадаємо, що створення електронних кабінетів триватиме до 25 липня (18:00), а подання заяв – до 26 липня (18:00). 

Як повідомляв «Главком», вірус-вимагач Petya.A, який атакував Україну 27 червня, вплинув на початок вступної кампанії, а саме на роботу Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).

У зв’язку з масовою кібератакою, з міркувань безпеки були запроваджені тимчасові обмеження в роботі ЄДЕБО через профілактику системи, в тому числі, у функціонуванні Особистого електронного кабінету вступника. Проте 29 червня після 12:00 реєстрацію електронних кабінетів для вступу до вишів було відкрито.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: