У підозрюваних в нападах після втечі з Княжичів поліція проводить обшуки

У підозрюваних в нападах після втечі з Княжичів поліція проводить обшуки

За даними правоохоронців у затриманих, крім зброї та боєприпасів, вилучили також спеціальне обладнання

У помешканнях затриманих в Києві членів організованого злочинного угруповання, проти яких у Княжичах Київської області проводилася спецоперація, правоохоронці проводять обшуки. Про це повідомили в департаменті комунікації МВС України.

«Троє із затриманих – жителі Києва та області, ще один – зі Львівщини. Правоохоронці проводять слідчі дії, в тому числі, обшуки за адресами їхнього проживання», – повідомили в МВС.

За даними правоохоронців у затриманих, крім зброї та боєприпасів, вилучили також спеціальне обладнання.

«У транспортних засобах затриманих виявили арсенал зброї (зокрема пістолети «Глок», пістолет Макарова із глушником), боєприпаси, у тому числі гранати, спеціальне тактичне обладнання (рації, пристрої для заглушення радіосигналів) та інші речові докази, які вказують на протиправну діяльність», – йдеться йдеться в повідомленні.

За даними МВС, чоловіків затримали на в’їзді до Києва, дорогою з села Княжичі Броварського району, де 4 грудня проводилася спецоперація, що завершилася загибеллю п’ятьох поліцейських. Повідомляється, що затримані приїхали мікроавтобусом до двох завчасно підготовлених автомобілів-позашляховиків.

«Зловмисники обґрунтовано підозрюються у скоєнні низки розбійних нападів на помешкання та офіси киян і жителів області», – зазначили в МВС.

Кримінальні провадження розслідуються за статтею «розбій».

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: